Olen blogannut vanhassa kunnon LJ:ssä jo iät ja ajat, eikä minulta taida nytkään löytyä sydäntä vanhan blogin poistamiseen. Jääköön sinne muistuttamaan minua siitä, että kolmikielinen blogaaminen ei toimi kovinkaan hyvin. Fiksumpaa (?) lienee siis hajauttaa suomen- ja ruotsinkieliset blogit, joissa kuitenkin tulee kirjoitettua melko lailla eri asioista. Kokeillaan siis tätä systeemiä toistaiseksi. :)

 

Tänne blogiin tulee siis (ajan myötä) kirja-arvosteluja ja toivon mukaan myös muita kirjallisuuteen tavalla tai kolmannella liittyviä tekstinpätkiä. Luen enimmäkseen suomeksi ja ruotsiksi, joskus myös englanniksi. Joskus saatan innostua lukemaan myös tanskaksi, norjaksi tai saksaksi, mutta niin ei käy kovinkaan usein. Arvosteluja kirjoittelen kuitenkin suomeksi. Joskus saatan innostua naputtelemaan jotain kirjahyllyni sisällöstä. Elokuva- ja levyarvostelutkaan eivät täysin mahdottomia ole, mikäli sille päälle satun. Kyseessä siis on oikeastaan jonkinlainen mediablogi, joka keskittyy kuitenkin kirjallisuuteen.

 

Ensi viikolla yritän keskittyä opiskeluun, ja seuraavan viikon kulutan enimmäkseen Tukholmassa käytännön ruotsiani hiomassa. Arvosteluja siis näin alkuun tullee harvakseltaan, mutta ehdin lukemaan sitäkin enemmän. : )


|T|